fbpx

Gamekamp – Het leukste zomerkamp voor echte gamers!

Met je leeftijdgenoten gamen in ‘the real-world’ én ‘the virtual-world’


Beschrijving

Gamekamp

Het leukste zomerkamp voor echte gamers!

Ben jij een fanatieke gamer? Speel jij graag een toffe game met je vrienden online, maar vind je het nóg leuker om samen te gamen? Dan is het game zomerkamp van Tweehek hét zomerkamp voor jou! Van het spelen van games tot het bedenken en ontwikkelen van games: in dit zomerkamp komt het allemaal aan bod. En ook als je even niet wilt gamen, bieden we genoeg leuks!

Van PS5 tot Xbox X en de Nintendo Switch: bij Tweehek vind je ze allemaal. Probeer de nieuwste gameconsoles uit en ervaar hoe het is om te racen op een virtueel circuit vanuit een echte Playseat. Tussen het gamen door wissel je samen met je mede-gamers de tofste verhalen, tips en trucks uit en sluit je vriendschappen voor het leven. Wedden dat jullie elkaar later terug zien in een online game?

Breng je eigen computer of console mee naar Tweehek

Veel Gamekampers nemen een eigen computer (incl. toetsenbord, muis, monitor, etc.) mee. Dit heeft als voordeel dat je je eigen games kan spelen op je eigen computer. Neem je liever niet je eigen computer mee, dan kun je ook een computer van ons huren.* Wij hebben eigen gamecomputers voor jou klaar staan, inclusief de meest gespeelde games van dit moment. Uiteraard kun je ook je eigen games downloaden op de huurcomputers en op je eigen gameaccount verder gamen.

Dit zijn de leukste activiteiten van het zomerkamp gamen:

  • Gamen: Van PS5 tot Xbox en de Nintendo Switch; in het zomerkamp gamen probeer je ze allemaal uit.
  • Virtual Reality: met een virtual realitybril op stap je in een nieuwe, spannende en onwerkelijke wereld en laat je je brein foppen door alles wat je in de game tegenkomt.
  • Geocachen: Wist je dat er in de omgeving van Borger een heleboel schatten liggen verborgen? Tijd om ze te ontdekken met onze GPS-tocht. Vind de juiste coördinaten en ga opzoek naar de verborgen verrassingen.
  • Outdoor-lasergamen: Tijd om achter de computer vandaan te komen voor een beetje actie! Weet jij de vlag van de tegenpartij de veroveren? Of weet jij de meeste zombies uit te schakelen in de “zombie” gamemodus?
  • Real life game spellen: Eindelijk is het mogelijk om in de huid te kruipen van jouw favoriete game-figuren. We spelen games als Fortnite en Computer Olympics in het echt na.
  • Game toernooien: Speel diverse game toernooien met de populairste games! Weet jij de nr. 1 positie te veroveren en te behouden?

Ontwikkel nieuwe vaardigheden tijdens het gaming zomerkamp 

Weleens een dinosauriër geaaid? Of oog in oog gestaan met een alien? Na het game zomerkamp van Tweehek wel! Met een virtual realitybril op is alles mogelijk. Kun jij op je benen blijven staan als je op een schommel boven een afgrond bungelt? Ontdek hoe stoer jij blijft met deze bril op en kijk hoe het gamen je afgaat in een andere wereld. Wij beloven je: het is compleet nieuwe ervaring.

Ondanks dat we bij Tweehek ontzettend veel activiteiten organiseren, staat de week natuurlijk vooral in het teken van jouw favoriete bezigheid: gamen. Wil je liever even de gamecontroller neerleggen om buiten een toffe activiteit te doen zoals bumperbal of voetbal? Het kan allemaal! Wij zorgen ervoor dat je elke dag actief bezig bent maar ook de tijd krijgt om te ontspannen. Zodat je je weer kan opladen om te gaan gamen natuurlijk!

Til jij jouw game-plan deze zomer naar een hoger niveau? Wissel jij de uren achter de computer af met stoere activiteiten in de buitenlucht? En wil je dat doen in een gezellige omgeving? Reserveer dan nu jouw plaats in het game zomerkamp en beleef op Tweehek een onvergetelijke zomer!

Boek het Gamekamp


*Het huren van een huurcomputer kost €50,- extra.
De huurcomputer is een Lenovo Legion T5 ( AMD Ryzen 7 5800, Nvidia 3070 RTX, 16GB geheugen, 1 TB NVME SSD ) met een MSI MAG 274QRF monitor ( 27 inch, Quad HD 1440P, Rapid IPS, 165hz en 1 Ms GTG ) en een Sharkoon Skiller muis + mechanisch toetsenbord.

Wees er snel bij, want er is maar een beperkt aantal huurcomputers beschikbaar!

 

Recensies

Populaire zomerkampen

Top