fbpx

Pre-Summer Computer-/Gamekamp

Hét meikamp voor de echte gamers!


Beschrijving

Pre-Summer Computer-/Gamekamp

Het leukste meikamp voor gamers!

Is het eerste wat je doet als je thuiskomt, je computer of gameconsole aanzetten om te gamen? Wil jij je tijdens de meivakantie niet vervelen? Dan is het Pre-Summer Computer-/Gamekamp van Tweehek hét meikamp voor jou! Van het spelen van games tot outdoor lasergamen en boogschieten: in dit meikamp komt het allemaal aan bod.

Een week vol avontuur en games

Tijdens de meivakantie wil jij je natuurlijk niet vervelen. Hou jij van gamen en avontuurlijke activiteiten, dan is het Pre-Summer Computer-/Gamekamp het meikamp voor jou.
Je gaat elke dag verschillende (ont)spannende activiteiten beleven, zoals outdoor lasergamen, boogschieten, kanoën en zwemmen in een subtropisch zwembad. Daarnaast ga je samen met leeftijdsgenoten op onze gamezaal gamen. Er staat voor iedereen een gamecomputer klaar, zodat je direct kan beginnen met gamen. Game je liever op een gameconsole, dan kun je achter één van onze gameconsoles kruipen.
We hebben onder andere de PS5, X-Box X en de Nintento Switch OLED voor je klaarstaan. Doe je mee met een potje Mario Kart 8 of Super Smash Brothers? Neem je liever je eigen computer mee, dan is dat ook mogelijk.
We spelen voornamelijk de populaire multiplayer spellen, maar als je liever een singleplayer game wil spelen, dan ben je daar helemaal vrij in!

Dit zijn de leukste activiteiten van het Pre-Summer Computer-/Gamekamp:

  • Gamen: Van PS5 tot Xbox en de Nintendo Switch; in het Pre-Summer computer-/Gamekamp kun je ze allemaal uitproberen.
  • Virtual Reality: Met een virtual realitybril op stap je in een nieuwe, spannende en onwerkelijke wereld en laat je je brein foppen door alles wat je in de game tegenkomt.
  • Outdoor-lasergamen: Tijd om achter de computer vandaan te komen voor een beetje actie!
  • Kanoën: Een beetje avontuur hoort er natuurlijk ook bij! Wij leren je hoe je goed kunt kanoën. Challenge accepted!?
  • Boogschieten: Toon je schutterskunsten in het echt! Wij leren je de basics van het boogschieten.
  • Subtropisch zwembad: Lekker ontspannen in het subtropisch zwembad!
  • Klimpark: In het klimpark ga je onder deskundige en gediplomeerde begeleiding klimmen en zweven van boom naar boom via verschillende routes.

Ontwikkel nieuwe vaardigheden tijdens het Pre-Summer Computer-/Gamekamp 

Weleens ondersteboven boven een ravijn gehangen? Of oog in oog met een dinosauriër gestaan? Na het Pre-Summer Computer-/Gamekamp van Tweehek wel! Met een virtual realitybril op is alles mogelijk.
Ontdek hoe stoer jij bent wanneer je van boom naar boom slingert en met hoge snelheid van de zipline gaat in het klimpark. Wij beloven je: het is een ontzettend gave ervaring.
Tussen het gamen en het plezier maken door, leren we je ook graag nieuwe vaardigheden in dit meikamp. Vaardigheden waar je de rest van je leven profijt van hebt!

Ben jij klaar om een weekje op vakantie te gaan? Verheug jij je erop om samen met leeftijdsgenoten te gamen? Reserveer dan nu jouw plaats in dit Pre-Summer Computer-/Gamekamp en beleef op Tweehek een onvergetelijke meivakantie!

Boek het Pre-Summer Computer-/Gamekamp

Populaire zomerkampen

Top