fbpx

Pre-Summer Avonturenkamp

Hét meikamp waar je stoere en waardevolle vaardigheden leert


Beschrijving

Pre-Summer Avonturenkamp

Een meikamp voor de echte avonturiers

Heb jij ook zin om in de meivakantie op avontuur te gaan? Ben jij het ook zat om je een week lang thuis te vervelen? Dan is het Pre-Summer Avonturenkamp van Tweehek hét meikamp voor jou! In dit meikamp ga je de leukste activiteiten ondernemen. Van boogschieten, outdoor lasergamen en zwemmen tot een bezoek aan een klimpark. Dit wordt een week vol fun!

Sluit je computer af en stop je mobieltje weg, het is tijd om wat avontuurlijks te beleven! In deze week vol outdoor activiteiten doe je vriendschappen en vaardigheden op voor het leven.

Dit zijn de leukste activiteiten van het Pre-Summer Avonturenkamp

  • Dropping: Jij bent toch niet bang in het donker? We droppen jullie ergens midden in het bos. Tijd om te leren navigeren en de omgeving te ontdekken aan de hand van leuke weetjes en feitjes.
  • Kanoën en vlotten bouwen: Een avonturier weet hoe je op verschillende manieren over het water kunt voortbewegen. Jij gaat de technieken van het kanoën leren en leert hoe je een vlot kunt bouwen die je overal naar toe kan varen zonder te zinken.
  • Boogschieten: Altijd al willen weten hoe goed jij met een pijl en boog kunt schieten? We leren je alle tips en trucs, zodat je de roos weet te raken!
  • High Rope Parcoursen: In het klimpark ga je onder deskundige en gediplomeerde begeleiding klimmen en zweven van boom naar boom via verschillende routes. Een slingeraap is er niets bij!
  • Outdoor-lasergamen: Eén van onze top-activiteiten is het lasergamen op ons activiteitenterrein. Door te schuilen in het gras, achter de struiken en natuurlijke bunkers moet je de vlag van de tegenpartij zien te veroveren zonder door een laserstraal geraakt te worden!

Ontwikkel nieuwe vaardigheden tijdens dit meikamp

Klimmen door de boomtoppen en varend in een kano; het Pre-Summer Avonturenkamp is er voor de échte avonturiers. Het geeft een enorme boost aan zelfvertrouwen als jij de obstakels overwint en de elementen als water, aarde, vuur en lucht overwint! In deze week verleg je je eigen grenzen, leer je samenwerken en hoef je je geen moment te vervelen.

Ben jij er klaar voor om de stoerste versie van jezelf te worden? Wil jij vriendschappen en vaardigheden opdoen voor het leven? Kijk jij uit naar een week overleven in de natuur? Reserveer dan nu jouw plaats in het Pre-Summer Avonturenkamp en beleef op Tweehek een onvergetelijke meivakantie!

Boek het Pre-Summer Avonturenkamp

Populaire zomerkampen

Top