fbpx

Outdoor Avonturenkamp – Een zomerkamp voor echte avonturiers

Hét outdoor zomerkamp waar je stoere en waardevolle vaardigheden leert


Beschrijving

Outdoor Avonturenkamp

Een outdoor zomerkamp voor echte avonturiers

Ben jij niet vies van een beetje modder? Hang jij als een echte slingeraap in de touwen? Dan is het Outdoor Avonturenkamp van Tweehek hét zomerkamp voor jou! Je slaapt tijdens dit outdoor zomerkamp in een tent, kookt boven open vuur en beleeft de gaafste activiteiten. Zo breng je bijvoorbeeld een bezoek aan het klimpark met High en Low rope parcoursen en diverse ziplines. Ook beleef je het grootste waterpark van Europa. Dit wordt een week vol challenges!

Sluit je computer af en stop je mobieltje weg, het is tijd om back to basics te gaan! Samen met andere stoere durfallen beleef je de leukste zomer. In deze week vol outdoor activiteiten doe je vriendschappen en vaardigheden op voor het leven.

Dit zijn de leukste activiteiten van het Outdoor Avonturenkamp

  • DX Aquapark: Van grote luchtzakken, stormbanen en klimparcoursen op het water. Je beleeft het allemaal in het grootste waterpark van Europa.
  • Klimpark: In het klimpark ga je onder deskundige en gediplomeerde begeleiding klimmen en zweven van boom naar boom via verschillende routes. Een slingeraap is er niets bij!
  • Pionieren: Je bent pas een échte avonturier als je een goede knoop kunt leggen. Leer je eigen kooktafel en watervlot te maken.
  • Dropping: Jij bent toch niet bang in het donker? We droppen jullie ergens midden in het bos. Tijd om te leren navigeren en de omgeving te ontdekken aan de hand van leuke weetjes en feitjes.
  • Navigeren: Een kompas kent voor jou straks geen geheimen meer. Je gaat een toffe hike doen door de Drentse natuur en jij wijst de weg!
  • Outdoor-cooking: Wat eten we vanavond? Dat is aan jou! Met jouw eigen gesprokkelde hout maak je vuur waarboven je een heerlijke, warme maaltijd bereid. De dag sluit je af bij het kampvuur.
  • Outdoor-lasergamen: Eén van onze top-activiteiten is het lasergamen op ons activiteitenterrein. Door te schuilen in het gras, achter de struiken en natuurlijke bunkers moet je de vlag van de tegenpartij zien te veroveren zonder door een laserstraal geraakt te worden!
  • BumperBallen: Een potje voetbal, maar dan met een gigantische luchtgevulde bal om je heen!
  • Archery Tag: Bij Archery Tag schiet je met een speciale pijl en boog op de tegenstanders. De pijlen zijn voorzien van een speciale foampunt. Weet jij het andere team als eerste uit te schakelen?

Ontwikkel nieuwe vaardigheden tijdens dit outdoor zomerkamp

Van klimmen door de boomtoppen en kruipen door de bossen met je outdoor lasergun; het Outdoor Avonturen zomerkamp is voor échte avonturiers. Bovendien is het beleven van al die avonturen ook ontzettend waardevol. Het geeft een enorme boost aan zelfvertrouwen als jij de obstakels overwint en de elementen als water, aarde, vuur en lucht overwint! In deze week verleg je je eigen grenzen, leer je samenwerken en hoef je je geen moment te vervelen.

Ontdek nieuwe activiteiten met MishMash

Lijkt het jou leuk om naast alle Outdoor Avonturenkamp activiteiten een activiteit van een ander zomerkamp te proberen? Dat kan tijdens onze MishMash! Op deze dag kun je jouw eigen programma samenstellen en zelf bepalen aan welke activiteit je deelneemt. Wil je graag leren suppen of een stoere computergame uitspelen? Tijdens MishMash liggen alle mogelijkheden open en ben jij aan zet! Weet jij al wat je gaat kiezen?

Ben jij er klaar voor om de stoerste versie van jezelf te worden? Wil jij vriendschappen en vaardigheden opdoen voor het leven? Kijk jij uit naar een week met avontuurlijke activiteiten? Reserveer dan nu jouw plaats in het Outdoor Avonturen zomerkamp en beleef op Tweehek een onvergetelijke zomer!

Boek het Outdoor Avonturenkamp


* In dit Outdoor Avonturenkamp slaap je in tenten die voorzien zijn van matrassen. 

Video

Recensies

Populaire zomerkampen

Top