fbpx

GirlsCamp – Hét gezellige zomerkamp voor meisjes

Voor meiden van 9 t/m 13 jaar die gek zijn op dans, knutselen, theater & make-up


Beschrijving

GirlsCamp

Hét gezellige zomerkamp voor meisjes

Ben jij gek op knutselen? Is shoppen je lievelingshobby? En ga jij de deur niet uit zonder gelakte nagels? Dan is GirlsCamp hét zomerkamp voor jou. Een week lang dompel je je onder in alles wat meiden bezig houdt: van theater tot dans, van make-up tot kleding en véél meer.

Wat is er nou leuker dan vakantie vieren samen met meiden die dezelfde hobby’s en interesses hebben? In dit gezellige zomerkamp voor meisjes op Tweehek maak je vriendschappen voor het leven. Of je nu voor de eerste keer naar Tweehek komt of al kind aan huis bent: Tweehek voelt als thuis. Er is een unieke en gezellige sfeer die je nergens anders vindt. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn!

Dit zijn de leukste activiteiten van het GirlsCamp:

  • Beauty-ochtend: Een beetje tutten met maskertjes, crèmes, make-up en nagellak: welk meisje geniet daar nou niet van?
  • Middag shoppen: Wil je een leuk nieuw truitje voor de dansavond? Of heb je gespaard voor nieuwe oorbellen? Ontdek een leuke stad en shop erop los!
  • Theater, muziek & dans: Zet samen een leuk dansje in elkaar of speel je favoriete videoclip na. ’s Avonds tonen jullie de mooiste kunsten op het toneel.
  • Koken: Help jij thuis graag mee in de keuken? Bak je op zondag de lekkerste taarten met je vriendinnen? Dan kun je nu jouw kunsten laten zien! Samen gaan jullie de keuken in om nieuwe recepten te testen en natúúrlijk mogen jullie daarna alles opeten.
  • Arts & Crafts: Tekenen, schilderen en knutselen; in ons Arts & Crafts center kan jij je creativiteit de vrije loop laten. Maak een mooi armbandje dat je opbergt in je zelfgemaakte sieradenkistje. Een blijvende herinnering aan ons zomerkamp!
  • Outdoor-lasergamen: Eén van onze top-activiteiten is het lasergamen op ons activiteitenterrein. Door te schuilen in het gras, achter de struiken en natuurlijke bunkers moet je de vlag van de tegenpartij zien te veroveren zonder door een laserstraal geraakt te worden!

Ontwikkel nieuwe vaardigheden tijdens dit zomerkamp voor meisjes

Het zomerkamp bij Tweehek staat in het teken van heel veel plezier maken, maar je steekt er ook nog wat van op. Zo ontdek je tijdens de knutselmiddagen je eigen creativiteit, leer je bij het vlotten bouwen samenwerken als team en sluit je vriendschappen voor het leven. De knutselwerken die je meeneemt naar huis vormen een leuke, tastbare herinnering aan jouw gezellige meidenweek op Tweehek.

Ontdek nieuwe activiteiten met MishMash

Lijkt het jou leuk om naast alle activiteiten van het GirlsCamp een activiteit van een ander zomerkamp te proberen? Dat kan tijdens onze MishMash! Op deze dag kun je jouw eigen programma samenstellen en zelf bepalen aan welke activiteit je deelneemt. Wil je graag leren suppen of het boogschieten onder de knie krijgen? Tijdens MisMash liggen alle mogelijkheden open en ben jij aan zet!

Ben jij klaar voor de gezelligste zomer van je leven? Wil jij vriendschappen maken voor het leven? Kijk jij uit naar een week vol gezellige én stoere meidenactiviteiten? Reserveer dan nu jouw plaats in hét zomerkamp voor meisjes, GirlsCamp, en beleef op Tweehek een onvergetelijke zomer!

Boek het GirlsCamp

Video

Recensies

Populaire zomerkampen

Top