fbpx

GirlsCamp – Een week lang echte meidenactiviteiten

Dompel je onder in make-up, dans, theater, koken en meer


Beschrijving

GirlsCamp

Een week lang echte meidenactiviteiten

Kan jij urenlang praten over make-up? Ga je graag een middag winkelen met vriendinnen? Houd jij van dansen, toneel en theater? Dan is GirlsCamp hét zomerkamp voor jou. Een week lang dompel je je onder in alles wat meiden bezig houdt: van theater tot dans, van make-up tot kleding en véél meer.

Wat is er nou leuker dan vakantie vieren samen met meiden die dezelfde hobby’s en interesses hebben? In dit gezellige zomerkamp voor meiden op Tweehek maak je vriendschappen voor het leven. Of je nu voor de eerste keer naar Tweehek komt of al kind aan huis bent: Tweehek voelt als thuis. Er is een unieke en gezellige sfeer die je nergens anders vindt. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn!

Dit zijn de leukste activiteiten van het GirlsCamp:

  • Beauty-ochtend: Een beetje tutten met maskertjes, crèmes, make-up en nagellak: welk meisje geniet daar nou niet van?
  • Klimmen in het klimpark: Ook meiden houden van stoere activiteiten! Daarom gaan we een middag klimmen in het klimpark. Geen pumps maar sneakers, laat die spierballen maar zien meiden!
  • Workshop drama, dans of theater: Zet samen een leuke dans in elkaar of speel je favoriete scene uit Friends na. Tijdens een heuse showavond tonen jullie je kunsten!
  • Koken: Help jij thuis graag mee in de keuken? Sla jij altijd de lekkerste recepten op op Pinterest? Dan kun je nu jouw kunsten laten zien! Samen gaan jullie de keuken in om nieuwe recepten te testen en natúúrlijk mogen jullie daarna alles opeten.
  • Outdoor-lasergamen: Eén van onze top-activiteiten is het lasergamen op ons activiteitenterrein. Door te schuilen in het gras, achter de struiken en natuurlijke bunkers moet je de vlag van de tegenpartij zien te veroveren zonder door een laserstraal geraakt te worden!

Ontwikkel nieuwe vaardigheden tijdens dit zomerkamp voor meiden

Het zomerkamp bij Tweehek staat in het teken van heel veel plezier maken, maar je steekt er ook nog wat van op. Zo ontdek je tijdens de knutselmiddagen je eigen creativiteit, leer je bij het vlotten bouwen samenwerken als team en sluit je vriendschappen voor het leven. De knutselwerken die je meeneemt naar huis vormen een leuke, tastbare herinnering aan jouw gezellige meidenweek op Tweehek.

Ontdek nieuwe activiteiten met MishMash

Lijkt het jou leuk om naast alle activiteiten van het GirlsCamp een activiteit van een ander zomerkamp te proberen? Dat kan tijdens onze MishMash! Op deze dag kun je jouw eigen programma samenstellen en zelf bepalen aan welke activiteit je deelneemt. Wil je graag leren suppen of het boogschieten onder de knie krijgen? Tijdens MisMash liggen alle mogelijkheden open en ben jij aan zet!

Ben jij klaar voor de gezelligste zomer van je leven? Wil jij vriendschappen maken voor het leven? Kijk jij uit naar een week vol gezellige én stoere meidenactiviteiten? Reserveer dan nu jouw plaats in hét zomerkamp voor meiden, GirlsCamp, en beleef op Tweehek een onvergetelijke zomer!

Boek het GirlsCamp

Video

Recensies

Populaire zomerkampen

Top