Computerkamp – Zoveel computeren als je maar wilt!

Bepaal zelf hoeveel tijd jij achter de computer doorbrengt deze week


Beschrijving

Computerkamp

Zoveel computeren als je maar wilt!

Is het eerste wat je doet als je thuiskomt, je computer aanzetten om te gamen? Verlies jij je met je vrienden graag in een online game? Haal je in het weekend weleens door voor een game-night? Dan is hetjongeren computer zomerkamp van Tweehek hét zomerkamp voor jou! Van het spelen van games tot het bedenken en ontwikkelen van games: in dit zomerkamp komt het allemaal aan bod.

Heb je eigen inspraak in het programma van Computerkamp

Bij Tweehek zitten we vol ideeën om een leuke week samen te stellen, maar we vinden het ook belangrijk dat jij zelf inspraak hebt in het programma. Zo mag je deze week zelf bepalen wat je per dag gaat doen. Onze begeleiders bieden iedere dag gevarieerde activiteiten aan zoals Archery Tag, buksschieten, outdoor karten en coole sessies om te leren programmeren. Aan jou de keuze of je meedoet of lekker je game wilt uitspelen. Niets moet, alles mag, dat is het motto deze week.

Breng je eigen computer of console mee naar Tweehek

Jouw computer of console kan natuurlijk niet achterblijven als jij een weekje op vakantie bent en daarom neem je hem lekker mee naar Tweehek! Tussen het computeren en gamen door wissel je met je leeftijdsgenoten de tofste verhalen, tips en trucks uit en sluit je vriendschappen voor het leven. Wedden dat jullie elkaar later nog weer terug gaan zien in een online game?

Dit zijn de leukste activiteiten van het Computerkamp:

  • Gamen: Van PS5 tot Xbox en de Nintendo Switch; in het jongeren computer zomerkamp probeer je ze allemaal uit.
  • Virtual Reality: Met een virtual realitybril op stap je in een nieuwe, spannende en onwerkelijke wereld en laat je je brein foppen door alles wat je in de game tegenkomt.
  • Workshops zoals online programmeren: Zodat je naar huis gaat met een hoop extra game-kennis op zak!
  • Stormbaan: Tijd om achter de computer vandaan te komen voor een beetje actie! Hoe breng jij deze 28 meter stormbaan met hindernissen er vanaf?
  • Bumperballen: Hijs jezelf in een opblaasbare bal en speel de leukste spelletjes in teams, zoals voetbal. Let op: botsen is dit keer toegestaan!
  • Silent disco: Een avondje uitgaan zonder het terrein van de zomerkampen te verlaten? Dat kan met onze silent disco! Iedereen krijgt een koptelefoon op met dezelfde muziek en de voetjes gaan van de vloer. En de buren? Die horen niks!

Ontwikkel nieuwe vaardigheden tijdens het jongeren computer zomerkamp 

Weleens ondersteboven boven een ravijn gehangen? Of oog in oog met een dinosauriër gestaan? Na het jongeren computer zomerkamp van Tweehek wel! Met een virtual realitybril op is alles mogelijk. Kun jij op je benen blijven staan als je op een schommel boven een afgrond bungelt? Ontdek hoe stoer jij blijft met deze bril op en kijk hoe het gamen je afgaat in een andere wereld. Wij beloven je: het is compleet nieuwe ervaring.

Tussen het gamen en het plezier maken door, leren we je ook graag nieuwe vaardigheden in het Computerkamp. We hebben een paar interessante workshops en cursussen die je kan volgen en waarmee je minimaal één avond aan de slag gaat. Populaire workshops van dit moment zijn ‘veilig programmeren’, ‘online privacy’ en ‘gamedevelopment’. Vaardigheden waar je de rest van je leven profijt van hebt!

Ontdek nieuwe activiteiten met MishMash

Durf jij de gameconsole een middagje weg te leggen voor wat avontuur in de frisse buitenlucht? Dat kan tijdens onze MishMash! Op deze dag kun je jouw eigen programma samenstellen en zelf bepalen aan welke activiteit je deelneemt. Wil je graag leren suppen of een extra keer outdoor-lasergamen? Tijdens MishMash liggen alle mogelijkheden open en ben jij aan zet!

Zijn jij en je computer klaar om een weekje op reis te gaan? Verheug jij je erop om tot in de late uurtjes te gamen? Reserveer dan nu jouw plaats in dit jongeren computer zomerkamp en beleef op Tweehek een onvergetelijke zomer!

Boek het Computerkamp

Recensies

Populaire zomerkampen

Top