fbpx

Dungeons and Dragons Camp – Het leukste roleplaying zomerkamp!

Het unieke Dungeons And Dragons zomerkamp. Waar verhalen tot leven komen!


Beschrijving

Dungeons and Dragons Camp

Waar verhalen tot leven komen!

Stap binnen in een wereld waar jouw verbeelding de leiding neemt en beleef een week vol magische avonturen tijdens ons unieke Dungeons and Dragons Roleplaying Camp! Voor iedereen die houdt van het bouwen van werelden en het creëren van verhalen is dit het ultieme zomerkamp. Laat het alledaagse achter je en dompel jezelf onder in een sprookjesachtige ervaring samen met andere avonturiers.

Treed toe tot de gildes van het Dungeons and Dragons Camp.


Vanaf de eerste dag bouw je samen met anderen aan een spannend verhaal. In onze eerste sessie, de ‘sessie 0’, smeden we een groep, stellen we regels vast en duiken we diep in de campagnewereld. Je krijgt alle hulp om een meeslepend personage te scheppen met een rijke achtergrond die perfect aansluit bij onze betoverende setting.

Zondag: Met speciale websites en geavanceerde 3D-printtechnologie transformeren we jouw karakter naar een tastbare miniatuur. Of je nou gaat voor een elvenboogschutter of een tovenaar, jouw fantasie wordt realiteit op de speeltafel!

Maandag: Zodra jouw held tot leven komt, start de queeste met een intens avontuur dat zich uitstrekt over de week. Elke sessie is als een nieuwe serieaflevering die bijdraagt aan een epische campagne, met dagelijkse cliffhangers die je naar meer zullen laten smachten.

Dinsdagmiddag: Buiten de avonturen om leren we je ook hoe je je eigen campagnes opzet. Wordt een meester van world building en ontdek de fijne kneepjes van het vak om een DM (Dungeon Master) te zijn.

Woensdag: Wellicht dagen we je uit met een ochtend LARP (Live Action Role Playing), waarbij je je persoonlijke verhaal naar een fysiek niveau tilt. Als LARP geen optie is, hebben we een reeks strategische bordspellen klaarstaan die zullen aansluiten bij jouw liefde voor fantasierijke avonturen.

Donderdag: Voor een creatieve wending kan één van onze deelnemers als DM een eenmalig avontuur leiden. Spanning gegarandeerd, of we nu op verkenning gaan in de ruimte of de stad redden in een superheldenepos!

Vrijdag: Terwijl de zon op zijn hoogst staat, nemen we een duik in het zwembad om te ontspannen. ’s Middags en ’s avonds staan in het teken van de grote finale van onze campagne waar jouw held kan uitblinken in de laatste confrontatie met de slechterik.

Maar dat is nog niet alles! Naast de fantasierijke dagen wacht je warme avonden vol gezelschapsspellen, gezamenlijke sportactiviteiten en een legendarische barbecue. Sluit de week af met een blockbuster filmavond onder de sterren en een feestelijke slotceremonie waar herinneringen onvergetelijk worden gemaakt.

Ben je klaar om je eigen legende te schrijven en deel te nemen aan ons meeslepende Dungeons and Dragons Camp? Meld je dan aan en ontdek hoe jij de held van jouw eigen epische verhaal kunt worden op het Lentehof. Tot ziens bij ons volgende grote avontuur!

Boek het Dungeons and Dragons Camp

Populaire zomerkampen

Top