fbpx

Computerkamp – Omdat samen gamen veel leuker is

Hét zomerkamp voor iedereen die van gamen en computeren houdt


Beschrijving

Computerkamp

Omdat samen gamen veel leuker is

Niemand die de internetkabel eruit trekt thuis omdat je lang genoeg achter je computer hebt gezeten. Deze week ben jij de baas over jouw schermtijd! Klinkt jou dat als gamemuziek in de oren? Dan is het computer zomerkamp van Tweehek hét zomerkamp voor jou. Van het spelen van de nieuwste games tot leren programmeren: in dit zomerkamp komt het allemaal aan bod.

Van gaming PC, PS5 tot Xbox X en de Nintendo Switch: bij Tweehek vind je ze allemaal. Tussen het gamen door wissel je samen met je mede-gamers de tofste verhalen, tips en trucks uit en sluit je vriendschappen voor het leven. Wedden dat jullie elkaar later terug zien in een online game?

Dit zijn de leukste activiteiten van het Computerkamp:

  • Gamen: Van PS5 tot Xbox X en de Nintendo Switch; in het computer zomerkamp probeer je ze allemaal uit.
  • Virtual Reality: Met een virtual realitybril op stap je in een nieuwe, spannende en onwerkelijke wereld en laat je je brein foppen door alles wat je in de game tegenkomt.
  • Workshops: Zodat je naar huis gaat met een hoop extra kennis op zak!
  • Stormbaan: Tijd om achter de computer vandaan te komen voor een beetje actie! Hoe breng jij deze 28 meter stormbaan met hindernissen er vanaf?
  • Real life game spellen: Eindelijk is het mogelijk om in de huid te kruipen van jouw favoriete game-figuren. We spelen games als Fortnite en Computer Olympics in het echt na.
  • Bumperballen: Hijs jezelf in een opblaasbare bal en speel de leukste spelletjes in teams, zoals voetbal. Let op: botsen is dit keer toegestaan!

Je eigen GamePC!

Bij aankomst krijg je van ons een computer toegewezen waar je de hele week op kunt gamen.
Op deze PC’s zijn veel populaire games, zoals Fortnite, Minecraft, Roblox etc. al geïnstalleerd. Je mag op deze PC’s ook zelf alle games installeren die jij die week graag wil spelen.
De specificaties van de computers zijn: Lenovo Legion T5 ( Ryzen 7 AMD 5800, Nvidia 3070 RTX, 16GB geheugen, 1 TB NVME SSD )

Ontwikkel nieuwe vaardigheden tijdens het computer zomerkamp 

Weleens een dinosauriër geaaid? Of oog in oog gestaan met een alien? Na het computer zomerkamp van Tweehek wel! Met een virtual realitybril op is alles mogelijk. Kun jij op je benen blijven staan als je op een schommel boven een afgrond bungelt? Ontdek hoe stoer jij blijft met deze bril op en kijk hoe het gamen je afgaat in een andere wereld. Wij beloven je: het is een compleet nieuwe ervaring.

Tussen het gamen en het plezier maken door, leren we je ook graag nieuwe vaardigheden in het Computerkamp. We hebben een paar interessante workshops en cursussen die je kan volgen en waarmee je minimaal één avond aan de slag gaat. Populaire workshops van dit moment zijn ‘veilig programmeren’, ‘online privacy’ en ‘gamedevelopment’. Vaardigheden waar je de rest van je leven profijt van hebt!

Ontdek nieuwe activiteiten met MishMash

Durf jij de computer een middagje uit te zetten voor wat avontuur in de frisse buitenlucht? Dat kan tijdens onze MishMash! Op deze dag kun je jouw eigen programma samenstellen en zelf bepalen aan welke activiteit je deelneemt. Wil je graag leren suppen of een extra keer outdoor-lasergamen? Tijdens MishMash liggen alle mogelijkheden open en ben jij aan zet!

Wil je gezellig gamen en computeren met leeftijdsgenoten die dat net zo leuk vinden als jij? Reserveer dan nu jouw plaats in het computer zomerkamp en beleef op Tweehek een onvergetelijke zomer!

Boek het Computerkamp

Video

Recensies

Populaire zomerkampen

Top