fbpx

Computerkamp – Speel samen de leukste en nieuwste games

Het leukste zomerkamp om samen met leeftijdsgenoten te gamen en avontuurlijke activiteiten te beleven.


Beschrijving

Computerkamp

Speel samen de leukste en nieuwste games

Zitten er voor jou te weinig game-uren in een dag? Droom jij ’s nachts nog over jouw alter-ego en je punten score? Dan is het computer zomerkamp van Tweehek hét zomerkamp voor jou! Van het spelen van games tot het bedenken en ontwikkelen van games: in dit zomerkamp komt het allemaal aan bod. En er valt nóg meer te ontdekken!

Van PS5 tot Xbox X en de Nintendo Switch: bij Tweehek vind je ze allemaal. Probeer de nieuwste gameconsoles uit en ervaar hoe het is om te racen op een virtueel circuit vanuit een echte Playseat. Tussen het gamen door wissel je samen met je mede-gamers de tofste verhalen, tips en trucks uit en sluit je vriendschappen voor het leven. Wedden dat jullie elkaar later terug zien in een online game?

Dit zijn de leukste activiteiten van het Computerkamp:

  • Gamen: Van PS5 tot Xbox X en de Nintendo Switch; in het computer zomerkamp probeer je ze allemaal uit.
  • Virtual Reality: Met een virtual realiltybril op stap je in een nieuwe, spannende en onwerkelijke wereld en laat je je brein foppen door alles wat je in de game tegenkomt.
  • Workshops zoals online programmeren: Hoe worden al die leuke computerspelletjes eigenlijk gemaakt? Wat betekenen al die gekke codes? Je leert het in een workshop programmeren.
  • Geocoachen: Wist je dat er in de omgeving van Westdorp een heleboel schatten liggen verborgen? Tijd om ze te ontdekken met onze GPS-tocht. Vind de juiste coördinaten en ga opzoek naar de verborgen verrassingen.
  • Vlotten bouwen: Als de zon schijnt, dan zetten we de computer op stand-by en zoeken we verkoeling in het nabijgelegen kanaal. Met hout en touwen bouwen jullie je eigen vlot waarmee je naar de overkant kan drijven. Als hij stevig genoeg is natuurlijk…
  • Outdoor-lasergamen: Eén van onze top-activiteiten is het lasergamen op ons activiteitenterrein. Door te schuilen in het gras, achter de struiken en natuurlijke bunkers moet je de vlag van de tegenpartij zien te veroveren zonder door een laserstraal geraakt te worden!
  • Bumperballen: Hijs jezelf in een opblaasbare bal en speel de leukste spelletjes in teams, zoals voetbal. Let op: botsen is dit keer toegestaan!

Je eigen GamePC!

Bij aankomst krijg je van ons een computer toegewezen waar je de hele week op kunt gamen.
Op deze PC’s zijn veel populaire games, zoals Fortnite, Minecraft, Roblox etc. al geïnstalleerd. Je mag op deze PC’s ook zelf alle games installeren die jij die week graag wil spelen.
We hebben dit jaar weer gloednieuwe GamePC’s, dus gooi de settings van alle games maar op ULTRA!
De specificaties van de computers zijn: Lenovo Legion T5 ( Ryzen 7 AMD 5800, Nvidia 3070 RTX, 16GB geheugen, 1 TB NVME SSD )


Ontwikkel nieuwe vaardigheden tijdens het computer zomerkamp 

Weleens een dinosauriër geaaid? Of oog in oog gestaan met een alien? Na het computer zomerkamp van Tweehek wel! Met een virtual realitybril op is alles mogelijk. Kun jij op je benen blijven staan als je op een schommel boven een afgrond bungelt? Ontdek hoe stoer jij blijft met deze bril op en kijk hoe het gamen je afgaat in een andere wereld. Wij beloven je: het is een compleet nieuwe ervaring.

Tussen het gamen en het plezier maken door, leren we je ook graag nieuwe vaardigheden in het Computerkamp. We hebben een paar interessante workshops en cursussen die je kan volgen en waarmee je minimaal één avond aan de slag gaat. Populaire workshops van dit moment zijn ‘veilig programmeren’, ‘online privacy’ en ‘gamedevelopment’. Vaardigheden waar je de rest van je leven profijt van hebt!

Ontdek nieuwe activiteiten met MishMash

Durf jij de gameconsole een middagje weg te leggen voor wat avontuur in de frisse buitenlucht? Dat kan tijdens onze MishMash! Op deze dag kun je jouw eigen programma samenstellen en zelf bepalen aan welke activiteit je deelneemt. Wil je graag leren suppen of een extra keer outdoor-lasergamen? Tijdens MishMash liggen alle mogelijkheden open en ben jij aan zet!

Til jij jouw game-plan deze zomer naar een hoger niveau? Wissel jij de uren achter de computer af met stoere activiteiten in de buitenlucht? En wil je dat doen in een gezellige omgeving? Reserveer dan nu jouw plaats in het computer zomerkamp en beleef een onvergetelijke zomer!

Boek het Computerkamp

Video

Recensies

Populaire zomerkampen

Top