fbpx

Avonturenkamp – Voor een échte adrenalinekick

Van dit avontuurlijke zomerkamp gaat je hart letterlijk sneller kloppen


Beschrijving

Avonturenkamp

Voor een échte adrenalinekick

Kan er voor jou niet genoeg actie in een dag zitten? Houd jij van outdoor spellen waarbij je adrenalinelevel van 0 naar 100 gaat? Ben jij klaar voor een week van spanning, sensatie en vooral een heleboel plezier? Dan is dit avontuurlijke zomerkamp van Tweehek hét zomerkamp voor jou! In het Avonturenkamp beleef je avonturen en maak je herinneringen die je je leven lang niet meer vergeet.

Zorg dat je goed uitgeslapen bent voor je begint aan dit avontuurlijke zomerkamp, want je hebt je energie wel nodig voor alle stoere spellen die je gaat spelen. Van outdoor-lasergamen tot ziplinen van grote hoogte en een fietstocht op tijd en vol bloedstollende opdrachten. Iedere dag ontdek je nieuwe stoere activiteiten en je hoeft je geen moment te vervelen. Kom maar op met die actie! Ben jij er klaar voor?

Ontwikkel nieuwe vaardigheden tijdens dit avontuurlijke zomerkamp

Bij Tweehek weten we dat je, boven alles, naar een zomerkamp gaat om een onvergetelijke zomer te beleven. En laten we daar nou juist experts in zijn! Ons dagelijkse programma is daarom gevuld met de gaafste activiteiten die voor iedereen goed zijn te volgen. Van onze activiteiten heb je niet alleen heel veel plezier, maar steek je ook nog wat van op. Vaardigheden als goed kompas kunnen lezen en een stevige touwknoop kunnen maken zijn handig voor de rest van je leven!

Sluit nieuwe vriendschappen op Tweehek ❤️

Bij dit avontuurlijke zomerkamp staan de dagen natuurlijk grotendeels in het teken van avontuur, maar ook de sociale contacten vinden we erg belangrijk. Aan het einde van de dag spreken we daarom de avonturen door bij het kampvuur, waar we gezellig marshmallows roosteren. Ook is er mogelijkheid tot silent disco, waar je na een dag op grote hoogte weer even kunt landen met de voetjes op de vloer.

Dit zijn de leukste activiteiten van dit avontuurlijke zomerkamp:

  • High- en low rope parcoursen
  • Outdoor-lasergamen
  • Boogschieten
  • Ziplines
  • Crazy 88 fietstocht
  • Dropping
  • Vlotten bouwen
  • Bushtrail
  • Suppen
  • Archery Tag

Ontdek nieuwe activiteiten met MishMash

Lijkt het jou leuk om naast alle avonturen een activiteit van een ander zomerkamp te proberen? Dat kan tijdens onze MishMash! Op deze dag kun je jouw eigen programma samenstellen en zelf bepalen aan welke activiteit je deelneemt. Wil je graag leren suppen of een stoere computergame uitspelen? Tijdens MishMash liggen alle mogelijkheden open en ben jij aan zet!

Ben jij klaar voor grootse avonturen? Wil jij vriendschappen sluiten tijdens het ziplinen of bondjes maken bij het lasergamen? Reserveer dan nu jouw plaats in dit avontuurlijke zomerkamp en beleef op Tweehek een onvergetelijke zomer!

Boek het Avonturenkamp

Video

Recensies

Populaire zomerkampen

Top