fbpx

Avonturenkamp – Hét zomerkamp waar je adrenaline van krijgt

Een avontuurlijk zomerkamp voor wie gek is op een beetje actie


Beschrijving

Avonturenkamp

Hét avontuurlijke zomerkamp waar je adrenaline van krijgt

Is geen uitdaging voor jou teveel? Is avonturier jouw middle name? Droom jij van spanning, sensatie en een heleboel plezier? Dan is dit avontuurlijke zomerkamp van Tweehek hét zomerkamp voor jou! In het Avonturenkamp beleef je gave avonturen die je je leven lang niet meer vergeet.

Trek je stoere schoenen aan en stroop je mouwen op! Zorg dat je innerlijke batterij is opgeladen, want dit belooft een week vol avontuur te worden. Van outdoor-lasergamen tot kanoën en van vlotten bouwen tot ziplinen. Iedere dag ontdek je nieuwe stoere activiteiten en je hoeft je geen moment te vervelen. Laat de adrenaline maar door je aderen gieren: deze week staat in het teken van actie!

Ontwikkel nieuwe vaardigheden tijdens dit avontuurlijke zomerkamp

Bij Tweehek weten we dat je, boven alles, naar een zomerkamp gaat om een onvergetelijke zomer te beleven. En laten we daar nou juist experts in zijn! Ons dagelijkse programma is daarom gevuld met de gaafste activiteiten die voor iedereen goed zijn te volgen. Van onze activiteiten heb je niet alleen heel veel plezier, maar steek je ook nog wat van op. Vaardigheden als goed kompas kunnen lezen en een stevige touwknoop kunnen maken zijn handig voor de rest van je leven!

Dit zijn de leukste activiteiten van het Avonturenkamp:

  • High- en low rope parcoursen
  • Outdoor-lasergamen
  • Boogschieten
  • Ziplines
  • Kanoën
  • Dropping
  • Vlotten bouwen
  • Bushtrail
  • Suppen

Ontdek nieuwe activiteiten met MishMash

Lijkt het jou leuk om naast alle avonturen een activiteit van een ander zomerkamp te proberen? Dat kan tijdens onze MishMash! Op deze dag kun je jouw eigen programma samenstellen en zelf bepalen aan welke activiteit je deelneemt. Wil je graag leren suppen of een stoere computergame uitspelen? Tijdens MishMash liggen alle mogelijkheden open en ben jij aan zet!

Ben jij klaar voor grootse avonturen? Wil jij vriendschappen sluiten tijdens het ziplinen of bondjes maken bij het lasergamen? Reserveer dan nu jouw plaats in dit avontuurlijke zomerkamp en beleef op Tweehek een onvergetelijke zomer!

Boek het Avonturenkamp

Video

Recensies

Populaire zomerkampen

Top