fbpx

Adventure Camp – Een extreem avontuurlijk zomerkamp!

Een extreem avontuurlijk zomerkamp voor de echte avonturier


Beschrijving

Adventure Camp

Een avontuurlijker zomerkamp dan dit bestaat niet!

Ben jij klaar voor een week vol actie en avontuur? Ga de uitdaging aan en beleef een avontuurlijke week vol extreem gafe activiteiten om nooit te vergeten!
Waarom thuis zitten als je ook kunt kiezen voor een week vol actie, avontuur, ontspanning en nieuwe vrienden!? Die keuze is snel gemaakt toch?

Een extreem avontuurlijk Adventure Camp!

In dit Adventure zomerkamp ga je de aller leukste activiteiten beleven samen met de rest van jouw groep. Zo ga je onder andere:

Outdoor-lasergamen
Probeer met ons moderne lasergame appratuur samen met je teamgenoten de tegenpartij uit te schakelen! We hebben voor het outdoor-lasergamen een speciaal terrein ingericht met allerlei bunkers, kuilen, bosjes e.d. waar je achter of in kunt schuilen.
Het is een actief en spannend spel, waarbij je goed moet samenwerken om de winst in de wacht te slepen. Door het geavanceerde systeem kun je tegenstanders op meer dan 400 meter raken! Speel je dus liever als sniper i.p.v. aanvaller, dan zijn er genoeg mogelijkheden om je verdekt te verstoppen voor de tegenstander.
Naast de speelstijl team-deathmatch spelen we ook speelstijlen zoals, capture the flag, zombies, race to level seven of gewoon een potje free for all!

Het Klimpark
Eén van de hoogtepunten van het Adventure Camp is het dagdeel klimmen en ziplinen bij klimpark Joytime in Grolloo.
Hier ga je na de uitleg van de instructeurs verschillende parcoursen door de bomen afleggen. De parcoursen gaan van erg makkelijk, naar steeds wat uitdagender. Zo vindt je onder andere verschillende hindernisbalken, slingerlianen, stijgbeugels, tonnetje rijden en een vrije val van 12 meter.
Via speciale (bungee) ziplines vlieg je vervolgens over het water weer naar beneden.

Het Aquapark
Een dagje naar het water doe je natuurlijk op een avontuurlijke manier! Je gaat naar het grootste open waterpark van Nederland, namelijk naar het DX Aquapark!
Hier ga je de obstakels in het water trotseren en laat je je onder andere lanceren op de BLOB. Een spetterende dag is gegarandeerd!

ArcheryTag
Archerytag is een kruising tussen trefbal, paintball en pijl en boog schieten. Het spel is lekker actief en spannend en is door de speciale pijlen en gezichtsbescherming hartstikke veilig.
Je gaat in twee teams zoveel mogelijk punten proberen te verzamelen binnen een tijdslimiet. Zo verzamel je punten door de tegenstander te raken, maar ook door het speciale doelpak in het midden van het speelveld te raken.

Bumperballen
Met grote opblaasbare ballen ga je proberen te voetballen! Dat klinkt waarschijnlijk makkelijker dan dat het in werkelijkheid is. Het is in ieder geval ontzettend grappig en leuk om te spelen.

Kanoën en suppen
Je gaat tijdens het Adventure Camp natuurlijk ook varen met één van onze kano’s! Je kunt kiezen uit kajaks, Sit on Top kano’s of een Canadese kano. Daarnaast hebben wij verschillende SUP (Stand Up Paddle) boards liggen, waarmee je het water kan trotseren. Onze begeleiders leren je hoe je je goed kunt voortbewegen in het water. Daarna ga je met je groep een leuke en gezellige tocht varen.

Boogschieten
Onder begeleiding van de begeleiders leer je omgaan met een handboog.
Wanneer jullie de smaak te pakken hebben, zullen jullie het in teams tegen elkaar opnemen. Welk team de meeste punten bij elkaar schiet, wint!

Naast alle grotere activiteiten zijn er ook nog allerlei kleine en kortere activiteiten, zoals GaGabal, 9Square in the Air, weerwolven, beachvolleybal, voet- en basketbal en de 28 meter lange stormbaan.
Zoals je kunt lezen ga je je geen enkel moment vervelen!

Het wordt een week van avontuur en gezelligheid!

Kom je voor het eerst op zomerkamp? Leuk! 🙂 Er staat je een bijzonder leuke week te wachten. En je bent zeker niet de enige die alleen komt, dus nieuwe vriendschappen zijn zo gemaakt!
Op de aankomst dag gaan we namelijk eerst met de groep kennismakingsspellen doen, zodat je iedereen goed leert kennen.
’s Avonds volgt een gezellige dropping waar je iedereen nog eens goed kunt spreken en kan leren kennen.
Dit vormt de basis van een super gezellige en avontuurlijke week, want je gaat samen met de groep veel activiteiten ondernemen waarbij je goed moet samenwerken.
Naast alle actie en sensatie heb je uiteraard ook verschillende momenten om even te chillen met je nieuwe vriend(inn)en.

Kies je voor het Outdoor Adventure Camp, dan slaap je in ons speciaal hiervoor ingerichte tentenkamp.
De tenten zijn ingericht met een matras, zodat je gewoon lekker comfortabel kunt slapen!
Kies je voor het reguliere Adventure Camp, dan slaap je in slaapkamers/zalen in onze groepsaccommodatie.

In de avonden ga je vaak activiteiten doen met de andere zomerkampen. Denk hierbij aan een Murder Mistery die opgelost moet worden, of een avond vol met verschillende Beachgames.
Ook ga je ’s avonds verschillende keren een kampvuur maken, zodat je in de avond nog even gezellig met elkaar kunt nakletsen en marshmallows of s’mores kunt maken.

Ontwikkel nieuwe vaardigheden tijdens dit extreem avontuurlijke zomerkamp

Bij Tweehek weten we dat je, boven alles, naar een zomerkamp gaat om een onvergetelijke zomer te beleven. En laten we daar nou juist experts in zijn! Ons dagelijkse programma is daarom gevuld met de gaafste activiteiten die voor iedereen goed zijn te volgen.
Van onze activiteiten heb je niet alleen heel veel plezier, maar steek je ook nog wat van op. Vaardigheden als goed kompas kunnen lezen en een stevige touwknoop kunnen maken zijn handig voor de rest van je leven!

Ben jij klaar voor een extreem leuk zomerkamp? Wil jij vriendschappen sluiten tijdens het ziplinen of bondjes maken bij het lasergamen? Reserveer dan nu jouw plaats in dit Adventure zomerkamp en beleef op Tweehek een onvergetelijke zomer!

Boek het Adventure Camp

 

Let op! Het Adventure Camp boek je in het boekingsformulier onder de naam Outdoor Avonturenkamp of Avonturenkamp!

Video

Recensies

Populaire zomerkampen

Top