fbpx

Zomerkamp informatie

Informatie zomerkampen 

Yes! Je gaat op kamp! 🙂
Wij hebben er allemaal al ontzettend veel zin in en we hopen dat jij er ook al naar uitkijkt.
Voordat je zomerkampweek begint hebben we hieronder nog de nodige informatie op een rij gezet. Mocht je nog ergens vragen over hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen via info@tweehek.nl / info@zomerkampen.nl of 0599-234541.

Tot snel!!

Groetjes,

Crew Tweehek

Belangrijke gegevens

Locatie Tweehek
Schoonloërstraat 4
9534PC Westdorp
0599-234541
06-27135038
info@tweehek.nl/info@zomerkampen.nl

Zomerkampen die plaatsvinden op locatie Tweehek zijn: Computerkampen, Avonturenkampen, Outdoor Avonturenkampen, TechCamps en de GirlsCamps

Locatie Lentehof
Stroetendijk 2
9531 TD Borger
0599-234855
06-27135038

Zomerkampen die plaatsvinden op locatie Lentehof zijn: Gamekampen en de RPG Camps

Aankomst en vertrektijden


Aankomst
zomerkampen op locatie Tweehek en Lentehof: Tussen 15.00 uur en 17.00 uur

Vertrek zomerkampen op locatie Tweehek en Lentehof: Tussen 10.00 uur en 11.00 uur

 

Gezondheid en veiligheid


Gezondheidszorg en EHBO

Er zijn 24/7 verschillende EHBO’ers en BHV’ers aanwezig. Het is ons beleid dat wij de ouders altijd op de hoogte stellen als er iets met de gezondheid van uw kind is.

Medicatie
Tweehek verzorgt de inname van de medicatie voor de deelnemers. De medicatie wordt tijdens de maaltijden verstrekt. Indien voorafgaand en bij aankomst van de zomerkampweek gecommuniceerd, wordt toezicht gehouden op medicijn-inname door de deelnemers. Moet medicatie op een ander tijdstip ingenomen worden, dan zorgt de begeleiding ervoor dat uw kind de juiste medicatie op het juiste tijdstip inneemt.

Allergieën
Deelnemers die bepaalde allergieën hebben (dat kan zijn door eten, omgeving, dieren etc.) moeten dit op tijd doorgeven aan Tweehek. Bespreek bij aankomst op de kamplocatie de allergieën met de begeleiders.

Zonnebrandcrème
Bescherming tegen de zon wordt serieus genomen bij Tweehek. Vooral bij de wateractiviteiten is het belangrijk om je goed in te smeren. Deelnemers met een zonneallergie moeten dit vooraf bij ons kenbaar maken, zodat wij hier goed op kunnen anticiperen.

Tijdens het zomerkamp

Het begeleidersteam doet zijn uiterste best om jou de meest fantastische, onvergetelijke vakantieweek te bezorgen. Hieronder hebben we wat informatie en kampregels staan, zodat je goed voorbereid aan je vakantiekamp kunt beginnen.

Bezoek
Bezoek van familie en vrienden past helaas niet in het programma en is dan ook niet toegestaan. Voor dringende zaken kunt u contact opnemen via: 0599-234541 of via info@tweehek.nl.

Verboden zaken
Het is verboden om wapens, drugs, alcohol en vuurwerk mee te nemen naar het zomerkamp.

Telefoon
Telefoontjes van ouders en vrienden moeten beperkt worden tot noodgevallen.
U kunt altijd contact opnemen met de organisatie (0599-234541) om bepaalde zaken te bespreken. Deelnemers mogen geen telefoons gebruiken tijdens activiteiten en het gebruik van hun telefoon is beperkt tot een minimum. Het gebruik van een telefoon tijdens de activiteiten werkt erg storend.

Pesten / ongewenst gedrag
Tweehek is ervan overtuigd dat alle deelnemers het verdienen om een “ongeëvenaarde” zomerkamp ervaring te beleven. Elk gedrag dat voor een negatieve ervaring zorgt bij de andere deelnemers wordt tijdig aangepakt. Tweehek heeft een systeem ontwikkeld om ongewenst gedrag te voorkomen, te identificeren en op te lossen. We doen onze uiterste best je een hele leuke kampweek te geven. Houd je daarom aan de gestelde regels en volg de aanwijzingen van de begeleiders op. Als je je echt misdraagt, behoudt Tweehek zich het recht voor om je, zonder restitutie van het kampgeld, naar huis te sturen. (zie de voorwaarden)

Verjaardagen
We zijn dol op verjaardagen bij Tweehek! Verjaardagen van deelnemers en begeleiders worden op verschillende manieren gevierd.

Meerdere weken
Deelnemen aan meerdere zomerkampen is zeker mogelijk!

Meeneemlijst

We hebben speciaal voor onze zomerkampen een meeneemlijst samengesteld. Op deze lijst staan de belangrijkste zaken die je mee moet nemen. We hebben er een mooie checklist van gemaakt, zodat je nooit meer wat kan vergeten.

Je kunt de meeneemlijst hier downloaden.

Zakgeld
Hoeveel zakgeld je mee wilt of mag nemen mogen jij en je ouders / verzorgers zelf bepalen, maar € 15,- á € 20,- is volgens ons genoeg om zo nu en dan wat lekkers te kopen. Je kunt je zakgeld, mobiele telefoon en andere waardevolle spullen in bewaring geven bij de begeleiders of bij de receptie (niet verplicht).

Slapen
Jongens en meisjes slapen in de accommodatie op aparte slaapzalen en maken gebruik van gescheiden toiletgelegenheden. Op de slaapzalen is begeleiding aanwezig.

Enkele kampregels
• In het gebouw en tijdens de activiteiten mag er niet gerookt worden. Het liefst hebben we natuurlijk dat niemand rookt….het is echt super slecht voor je.
Onder de 18 jaar moet je een verklaring van je ouders hebben. Heb je die niet, dan mag je niet roken.
• Het gebruik van alcohol en/of drugs is te allen tijde verboden. Logisch! Drugs zijn ook super slecht. Gewoon nooit aan beginnen!
• Je mag niet van het terrein af zonder toestemming van de begeleiders. Het gras is bij ons toch echt groener dan buiten ons terrein.

Aanvullende informatie Computerkampen en Gamekampen.

Er zijn géén headsets, maar speakers aanwezig bij de computers van de Computerkampen en Gamekampen. Het is wel mogelijk om jouw eigen headset mee te nemen.

In de computerruimte mag je niet eten of drinken.
Na elke computermorgen of -middag moet de computerzaal netjes achtergelaten worden.
Je computer staat de hele week in een ruimte die afgesloten kan worden.
De software die in de computerruimte aanwezig is mag je gebruiken. Natuurlijk mag je ook zelf games en dergelijke meenemen.
Illegaal kopiëren van de software van Tweehek of die van andere deelnemers is niet toegestaan.
Deelnemers die hun eigen complete computer meenemen, nemen ook bijbehorende voedingskabels, software en eventueel een koptelefoon mee. Meenemen van apparatuur is op eigen verantwoordelijkheid en valt onder een door jezelf afgesloten reisverzekering.

Top