fbpx

Bezoek onze Open Dag

Open Dag

Elk jaar houden wij na afloop van ons begeleidersweekend een Open Dag. Op die manier zijn de meeste begeleiders bij ons aanwezig, zodat je alvast met de begeleiders van onze zomerkampen kennis kunt komen maken.
Wij vinden het belangrijk dat iedereen die onze locatie en onze begeleiders alvast even wil zien, die mogelijkheid ook heeft. Op deze dag kun je de begeleiders het hemd van het lijf vragen en kun je de kamplocatie op een rustige manier bekijken.

Voor dit jaar is alles vanwege Corona erg onzeker. Of de Open Dag dit jaar ook daadwerkelijk door mag gaan is helaas nog niet bekend.

Als het binnen de Coronamaatregelen van de overheid past willen we iedereen die even kennis wil komen maken wel de mogelijkheid geven om langs te komen.
U kunt voor dit jaar dan ook een persoonlijke afspraak met ons inplannen voor een datum die u het beste uitkomt. Wij geven u dan een persoonlijke rondleiding over het terrein en door het kampgebouw. Op die manier kan iedereen toch nog even kennis met ons maken.

Wil je een afspraak met ons inplannen, stuur dan een e-mail naar info@zomerkampen.nl of vul het contactformulier in op onze website.

Top