fbpx

Onze locaties

De perfecte plek voor zomerkampen


Onze zomerkampen worden georganiseerd op twee locaties in Drenthe, namelijk Borger en Westdorp. Hier hebben wij de perfecte ruimte om onze zomerkampen te organiseren. Beide locaties liggen in het Unesco Werelderfgoed de Hondsrug, te midden van verschillende staatsbossen en bosmeertjes. Het is de perfecte uitvalsbasis om allerlei activiteiten te ondernemen. Vanwege de gunstige ligging zijn er in de omgeving veel recreatiebedrijven actief, waar wij met onze zomerkampen naartoe gaan. Zo wordt er bij het Klimbos van Joytime geklommen en gaan de kinderen zwemmen bij het grootste watersportcentrum DX Adventurepark en het subtropisch zwembad Hunzedal in Borger.

Locatie Tweehek te Westdorp

Bij onze locatie Tweehek te Westdorp worden de meeste zomerkampen gehouden. Op deze locatie vinden de Computerkampen, Avonturenkampen, Outdoor Avonturenkampen, GirlsCamps en TechCamps plaats.

Op deze locatie is een grote groepsaccommodatie aanwezig waar ca. 105 personen kunnen slapen. Verder zijn op het terrein enkele tenten te vinden voor de Outdoor Avonturenkampen en enkele houten cabins voor de GirlsCamps.
Naast het hoofdgebouw zijn er nog twee kleinere gebouwen waar de Avonturenkampen in de leeftijdscategorie 16 t/m 21 jaar een eigen chillplek hebben. Ook is er een speciaal Arts & Crafts gebouw voor de GirlsCamps, waar de meiden kunnen knutselen, koken en plezier kunnen hebben.

Het hoofdgebouw bestaat uit drie gedeeltes, opgesplitst voor de drie verschillende leeftijdscategorieën. De leeftijdscategorie 9 t/m 13 jaar slaapt dus in een ander gedeelte van het gebouw dan de 13 t/m 16 jarigen en 16 t/m 21 jarigen.
Elke leeftijdscategorie heeft eigen sanitaire voorzieningen en een eigen recreatiezaal waar in de vrije uurtjes spelletjes gespeeld kunnen worden, of even lekker ontspannen kan worden.

In het gebouw zijn meerdere slaapkamers en slaapzalen te vinden variërend van 4 t/m 20 persoons.
Jongens en meisjes slapen op aparte slaapkamers/slaapzalen. Ook de sanitaire voorzieningen zijn voor jongens en meisjes gescheiden.

In het hoofdgebouw is ook de centrale eetgelegenheid waar de maaltijden worden geserveerd.
In deze zaal worden tevens verschillende activiteiten gehouden, zoals de filmavond, Casinoavond, Pubquiz etc.

In het hoofdgebouw is verder de Gamezaal te vinden voor de Computerkampen.

Buiten is een groot sport- en speelveld van 1.5 hectare. Er is onder andere een voetbalveld, volleybalveld, basketbalveld, speeltuin, tafeltennistafel, GaGapit, een stormbaan van 28 meter en een grote airtrampoline.
Genoeg leuke dingen om te ondernemen dus!

Locatie Lentehof te Borger

Op onze locatie Lentehof worden onze Gamekampen georganiseerd.
Deelnemers slapen hier in een ruime groepsaccommodatie. De accommodatie heeft verschillende slaapkamers van 2 t/m 8 personen. Op de begane grond is een grote recreatiezaal aanwezig waar de eetmomenten zullen plaatsvinden. Naast de accommodatie staat een grote schuur waar de gamezaal is ingericht. Hier zullen de deelnemers dan ook de meeste tijd doorbrengen. In de gamezaal is een chillhoek ingericht met gameconsoles als de PS5, Xbox X en Nintendo Switch. Ook is er een Playseat aanwezig om racegames te kunnen spelen in een echte racestoel.

Het terrein heeft verder een sport- en speelveld van 1 hectare waar onder andere een voetbalveld, volleybalveld en GaGapit te vinden zijn.

De locatie is een perfecte uitvalsbasis om allerlei activiteiten te ondernemen. Zo loopt er een Geocachetocht vanaf de accommodatie door het bos- en heidegebied achter Lentehof. Vlak bij Lentehof vind je ook ons Outdoor Lasergame terrein, hier gaan we Outdoor Lasergamen, maar ook spellen spelen zoals Levend Fortnite.

Top